ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Αθανασίου-Κωνσταντοπούλου

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Αθανασίου-Κωνσταντοπούλου

 

Συνεχίστηκε η κόντρα στη βουλή μεταξύ του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

“Noμίζει ότι βρίσκεται σε αίθουσα ποινικού ακροατηρίου όπου εκεί έχει την ιερή υποχρέωση να υπερασπίζεται έστω και με υπερβολές τον πελάτη της. Όμως εδώ είναι κοινοβούλιο και πρέπει να λέγεται η αλήθεια”, είπε ο κ. Αθανασίου με αφορμή τα όσα είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου για την εφέτη που έγραφε σε μπλογκ ρατσιστικά σχόλια.

 “Δεν με ρωτήσατε αν ξέρω αν γνωρίζω την ίδια, σας είπα ότι το δεν ξέρω μπλογκ”, απάντησε, λέγοντας ότι την ίδια την γνωρίζει καθώς είναι πατριώτισσά του και ότι ήδη έχει δώσει εντολή να ερευνηθεί το θέμα.  Ωστόσο, απευθυνόμενος στην κυρία Κωνσταντοπούλου της είπε να αναφερθεί στον πραγματικό μεταξύ τους διάλογο και να σταματήσουν οι εντυπωσιασμοί.

 

Απαντώντας στις επικρίσεις περί στρατηγικής συμψηφισμού, ο κ. Αθανασίου τόνισε: “Δεν έκαναν κανένα συμψηφισμό των κομμάτων. Φυσικά και δεν ταυτίζονται τα άκρα. Ούτε κάναμε χλιαρή αντιμετώπιση της δολοφονίας”.  “Εσείς ενοχοποιήσατε και στοχοποιήσατε τον κ. Βιρβιδάκη”, πρόσθεσε.

“Κύριε υπουργέ αναμένω την απάντησή σας για το τι θα γίνει”, ανταπάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλο�� λέγοντας ότι πρόκειται για καταγγελία εδώ και τρία χρόνια και κατηγορώντας τον κ. Αθανασίου ότι παραποίησε τη συνομιλία που είχαν εκτός βουλής.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

 

ΒΙΝΤΕΟ-Κωνσταντοπούλου: Yποθάλπετε τον ναζισμό

ΒΙΝΤΕΟ-Αθανασίου:Δεν ήταν απλή έκρηξη της Κωνσταντοπούλου

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ