Τελικά τήρησαν εντός λεπτού σιγή χωρίς την Χ.Α.

Τελικά τήρησαν εντός λεπτού σιγή χωρίς την Χ.Α.

 

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στη βουλή στη μνήμη του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα. Με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να απουσιάζουν από την αίθουσα, ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Καλαντζής πρότεινε στον Δημήτρη Παπαδημούλη να επαναφέρει την πρόταση του για ενός λεπτού σιγή  που νωρίτερα είχε αποσύρει, όπως και έγινε.

 

“Επειδή η Χρυσή Αυγή βρίσκεται εκτός αιθούσης όπου εύχομαι και πιστεύω στις επόμενες εκλογές ο λαός με την ψήφο του να τους στείλει να μην ξαναείναι σε αυτή την αίοθουσα, νομίζω ότι μπορούμε να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή , μετά από πρότασή μου και μετά την δική σας”, είπε ο κ. Καλαντζής.

 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε το λόγο και επανέλαβε το λόγο για τον οποίοι απέσυρε νωρίτερα την πρόταση του.

“Είναι υποκρτιικό ο εκπρόσωπος της ΧΑ αποκαλώντας μας όλους ηλίθιους και ψεύτες και απορρίπτοντας συλλήβδην το σκεπτικό της πρότασης να δηλώνει υποκριτικά ότι συμφωνεί με την ενός λεπτού σιγή όταν έχει αποδειχθεί πια ολοφάνερα ότι δεν ανήκει απλώς στην Χρυσή Αυγη ο δράστης, αλλά είναι η Χρυσή Αυγή ο δράστης αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος”, τόνισε.

 

“Μπορεί να πέθανε ο Φύσσας, αλλα η δημοκρατία στην Ελλάδα δεν πρόκειται ποτε να πεθάνει”, σημείωσε ο αντιπρόεδρος της βουλής, αφου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην αίθουσα.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ