Συνάντηση για το πρωτογενές πλεόνασμα

Συνάντηση για το πρωτογενές πλεόνασμα

Με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, παρουσία και των αρμόδιων στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2013 και η αντιμετώπιση των επισφαλειών που υπάρχουν, ώστε να διασφαλισθεί το πρωτογενές πλεόνασμα στο τέλος του χρόνου.

Επίσης, συζητήθηκε η προπαρασκευή για τον προϋπολογισμό του 2014 και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2014-2017 καθώς και η πορεία αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου και της επιστροφής των φόρων προς δικαιούχους.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ συζήτησε επίσης με τον Χρήστο Σταϊκούρα τα απολογιστικά στοιχεία από την εξίσωση του Ε.Φ.Κ. στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης αλλά και οι πολιτικές πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για να στηριχτούν οι πολίτες ενόψει των νέων διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούσαν οι Φίλιππος Σαχινίδης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Γιώργος Κουτρουμάνης και Χρήστος Πρωτόπαπας.    

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ