Η Κεφαλογιάννη για τον τουρισμό

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στην Α’ Αθήνας, Όλγα Κεφαλογιάννη, συμμετείχε σήμερα στη συνάντηση των εκπροσώπων φορέων του ελληνικού τουρισμού με τον Πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. Σκοπός της συνάντησης ήταν να αναπτυχθούν οι άξονες του στρατηγικού σχεδίου της ΝΔ για την κάλυψη των μεγάλων και σύνθετων αναγκών του κλάδου. Η κ. Κεφαλογιάννη στο χαιρετισμό που απεύθυνε, μίλησε για «εγκληματική αδιαφορία» της διακυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ. απέναντι στον τουρισμό και για συνέπειες που ήδη είναι ορατές στις μειωμένες κρατήσεις σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, στάθηκε στην ανάγκη η επόμενη ηγεσία του τόπου να επενδύσει έμπρακτα στη δυναμική του τουρισμού για την έξοδο της χώρας από την κρίση, όπως επίσης να έχει συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο για την τουριστική ανάπτυξη, που θα το αναπροσαρμόζει στις ανάγκες της εκάστοτε συγκυρίας.   Η βουλευτής τόνισε ότι είναι επιβεβλημένο να δοθεί έμφαση στην αποκατάσταση της εικόνας της χώρας, και της πρωτεύουσας. Είναι όπως είπε, «ζητούμενο για την εθνική μας αυτοπεποίθηση» να ανακτήσουν η Ελλάδα και η Αθήνα τη φήμη και την αξιοπιστία προορισμού που είχαν στη μετά- ολυμπιακή περίοδο, να βγουν από τον κυκεώνα της διαρκούς δυσφήμισης και να κερδίσουν το στοίχημα της ασφάλειας.»

Τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία της, ότι {από κοινού με τους συλλογικούς φορείς του κλάδου οι στόχοι θα επιτευχθούν και ο τουρισμός θα μπορέσει να ανακάμψει.»    

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ