Πολύδωρας: Εγώ ασκώ πιο δυνατό έλεγχο από τον Τσίπρα

Πολύδωρας: Εγώ ασκώ πιο δυνατό έλεγχο από τον Τσίπρα

Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βύρωνας Πολύδωρας, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι « Ο Τσίπρας έχει νοθεύσει την αντιπολιτευτική πρόθεση».

«Δεν ελέγχω τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για την έλλειψη προτάσεων. Το βασικό που του χρεώνω και είναι θανάσιμη παράλειψη, είναι η άσκηση ελέγχου επί του συγκεκριμένου. Εκεί είναι το αδύναμο σημείο του κ. Τσίπρα. Έχει νοθεύσει την αντιπολιτευτική πρόθεση. Εγώ ασκώ πιο δυνατό έλεγχο επί του συγκεκριμένου από ότι Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ολόκληρος», σχολίασε αρχικά ο κ. Πολύδωρας με αφορμή την συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ.

Σε σχέση με τη στάση του ως προς την Χρυσή Αυγή, ο κ. Πολύδωρας είπε: «Εγώ είπα πρώτος ότι χρειάζεται συνεννόηση. Μιλούσα για εκείνους που κατέφυγαν σε αυτό το κόμμα η αυτό το σχήμα. Δεν είναι δυνατόν ένας λαός ολόκληρος να πηγαίνει εκεί. Χρειάζεται μια λογική φωνή. Η βία που αρχίζει από το λεκτικό και τελειώνει με ρόπαλο, είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να το εξουδετερώσουμε.

«Δεν έχω δει ποτέ μια κυβέρνηση να διώκει μια κοινωνία ολόκληρη. Αυτό είναι απελπισία. Και θέλουμε έναντι αυτής της κατάστασης να προβάλουμε λογιστικό επιχείρημα, ότι έχουμε και πλεόνασμα. Εκτίθενται», ήταν το σχόλιο του μεταξύ άλλων για το πρωτογενές πλεόνασμα.

Σχετικά με την ελευθερία έκφρασής της σκέψης του, ο κ. Πολύδωρας σχολίασε: «Δεν έχω τίποτα το προσωπικό. Θέλω να διατηρήσω το δικαίωμα να υπηρετώ την πατρίδα μου. Εγώ είμαι από την Τήνο, δεν είμαι από την Πάρο…»

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ