Είδε τους σχολικούς φύλακες ο Δ. Κουτσούμπας

Είδε τους σχολικούς φύλακες ο Δ. Κουτσούμπας

Τους σχολικούς φύλακες, που έχουν κατασκηνώσει έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος συζήτησε μαζί τους και εξέφρασε συμπαράσταση στον αγώνα τους.

Ο κ. Κουτσούμπας τους επισκέφθηκε λίγη ώρα μετά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και την ώρα που ο γγ του ΚΚΕ συναντήθηκε με τους σχολικούς φύλακες, στον τρίτο όροφο του δημαρχείου ο κ. Τσίπρας και οι βουλευτές του είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

Ο γγ του ΚΚΕ αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί η συνάντηση Τσίπρα-Μπουτάρη και στη συζήτηση που είχε με τους σχολικούς φύλακες είπε ότι τα στελέχη και μέλη του κόμματός του είναι καθημερινά δίπλα στους εργαζόμενους που αγωνίζονται. Τους κάλεσε να αναρωτηθούν αν βλέπουν πλάι τους στελέχη άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει και μεγαλύτερη κοινοβουλευτική δύναμη.

Νωρίτερα ο κ. Κουτσούμπας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΕΤ 3 και συναντήθηκε με εργαζόμενους που εκπέμπουν ενημερωτικό πρόγραμμα μέσω διαδικτύου. Τους είπε ότι η στήριξη του ΚΚΕ είναι έμπρακτη και τους κάλεσε να μην παραπλανώνται από «μνηστήρες της εξουσίας».

Ο γγ του ΚΚΕ επισκέφθηκε διαλογητήριο φρούτων στην Κρύα Βρύση του νομού Πέλλας και στις 9.30 το βράδυ θα μιλήσει στο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, στη Σταυρούπολη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ