Βούτσης: Υποκίνηση είναι τα 800 ευρώ

Βούτσης: Υποκίνηση είναι τα 800 ευρώ

Ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, ενώ μίλησε και για το θέμα των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων που ο ίδιος ανέδειξε στη βουλή.

«Υποκίνηση είναι τα 800 ευρώ για έναν καθηγητή που καλείται να ζήσει ο ίδιος και η οικογένεια του σε δραματικές συνθήκες.. Η πραγματική υποκίνηση είναι η ανάγκες των ανθρώπων έτσι όπως έχουν μεγιστοποιηθεί, στη φάση της φτωχοποίησης της μεσαίας τάξης», σχολίασε αρχικά ο κ. Βούτσης, απαντώντας στις κατηγορίες της κυβέρνησης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τις κινητοποιήσεις.

Όσο για το θέμα των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων που έχουν χρέη στο δημόσιο και για να συνεχίσουν να παίρνουν άδεια λειτουργίας, αλλάζουν εταιρείες, ο κ. Βούτσης είπε:

«Ο κ. Γκιουλέκας περίπου μας είπε τροχονόμους ιδιωτικών συμφερόντων. Ότι αυτά είναι ανεύθυνα πράγματα, ότι σπέρνουμε σύγχυση και πως αν έχουμε στοιχεία να τα καταθέσουμε» και πρόσθεσε:

«Η αιχμή μας είναι κυρίως προς την κυβέρνηση η οποία χαρίζει ένα μεγάλο κομμάτι της ύλης των ΙΕΚ, σε έναν χώρο ο οποίος υπήρξε εκτροφείο σκανδάλων. Με αφορμή αυτό, αναφέρθηκα στα δύο ΙΕΚ, όπου υπάρχουν πάρα πολλά δημοσιεύματα, τα οποία είναι αδιάψευστα».

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ