Kεφαλογιάννη: Κερδίσαμε το στοίχημα του τουρισμού

Kεφαλογιάννη: Κερδίσαμε το στοίχημα του τουρισμού

Στα θετικά μηνύματα της φετινής τουριστικής περιόδου αναφέρθηκε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, από τη Θεσσαλονίκη, όπου μετείχε στο κυβερνητικό κλιμάκιο που συνόδευσε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

“Ο ελληνικός τουρισμός διανύει μια εξαιρετικά θετική χρονιά. Τόσο στις αφίξεις, όσο και στα έσοδα. Οι προσπάθειες μας πιάνουν τόπο. Πετύχαμε τους στόχους μας. Κερδίσαμε το στοίχημα. Η πολιτική μας δικαιώθηκε” τόνισε η υπουργός και πρόσθεσε: “Αυτή η επιτυχία μας οδηγεί να συνεχίσουμε την εθνική στρατηγική για τον τουρισμό”.

Αυτή την περίοδο, σημείωσε η κ. Κεφαλογιάννη, “εργαζόμαστε για να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη από την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν. Τα μηνύματα που έχουμε είναι και αυτά θετικά. Αυτό σημαίνει επιπλέον έσοδα για την ελληνική οικονομία, αύξηση του ΑΕΠ, νέες θέσεις εργασίας. Δεν επαναπαυόμαστε. Ξεκινάμε τη νέα πορεία, με στόχο να εδραιώσουμε τον ελληνικό τουρισμό στο παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Το 2014 μπορεί να είναι μια ακόμα καλύτερη χρόνια. Θα τα καταφέρουμε”.

 

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ