Νέα επίθεση του Γκιουλέκα στον Μπουτάρη

Νέα επίθεση του Γκιουλέκα στον Μπουτάρη

Συνέχεια στην αντιπαράθεσή του -μέσω ανακοινώσεων- με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, έδωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο και υφυπουργός Παιδείας Κώστας Γκιουλέκας.

Με γραπτή δήλωσή του, που έχει τίτλο «μην ξυπνάτε τον Μπουτάρη από το όνειρό του», απάντησε στη χθεσινή ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» του Γιάννη Μπουτάρη και αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Αλήθεια, γιατί κ. Μπουτάρη σας ενόχλησε τόσο η κριτική που ασκήσαμε για το ανύπαρκτο έργο σας; Δεν έχει το δικαίωμα η αντιπολίτευση του Δήμου Θεσσαλονίκης να σας ελέγχει; Ή μήπως είναι πάγια τακτική σας να υβρίζετε όποιον τολμά να ελέγξει την απραξία σας και να στιγματίσει την ανυπαρξία του έργου της διοίκησής σας; Βεβαίως, αν θεωρείτε την κριτική που σας κάνουμε λόγια του αέρα, τότε προφανώς έχετε βουλωμένα τα αυτιά και δεν ακούτε τι λένε οι Θεσσαλονικείς για τα τρία χρόνια της διοίκησής σας. Προφανώς, όμως, εσείς είστε υπερήφανος για το… μηδενικό έργο και την αναποτελεσματικότητά σας. Και, απλώς, υβρίζετε όποιον σας δείχνει κατάματα την πραγματικότητα. Δεν πειράζει. Μην ξυπνάτε τον Γιάννη Μπουτάρη από το… όνειρό του».

Σε άλλο σημείο ο κ. Γκιουλέκας κατηγορεί τον κ. Μπουτάρη ότι «αλλάζει τις απόψεις σαν τα πουκάμισα» και «μεταπηδά από πολιτικό χώρο σε πολιτικό χώρο, ανάλογα με τα πρόσκαιρα συμφέροντά του, έχοντας διανύσει ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, από την άκρα αριστερά έως τις σκληρές νεοφιλελεύθερες τάσεις», και σημειώνει:

«Αντί, λοιπόν, να εξαπολύετε υβριστικές επιθέσεις εναντίον των πολιτικών αντιπάλων σας, καλύτερα θα ήταν να βρίσκατε το κουράγιο να ψελλίσετε δυο λόγια, ως δικαιολογία, γιατί έχετε καταντήσει τη Θεσσαλονίκη την πιο βρώμικη πόλη σε ολόκληρη την Ελλάδα, την πιο σκοτεινή, την πιο άναρχη. Αυτή η άθλια εικόνα της Θεσσαλονίκης έχει “αρχιτέκτονα”: την “έφτιαξε” ο Γιάννης Μπουτάρης».

 

Διαβάστε επίσης:

Γκιουλέκας:Κατά φαντασίαν δήμαρχος ο Μπουτάρης 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ