Επίθεση Παναγιωτακόπουλου σε Σημίτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο

Επίθεση Παναγιωτακόπουλου σε Σημίτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο

 

Σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά των Κώστα Σημίτη, Γιώργου Παπανδρέου και Ευάγγελου Βενιζέλου χρησιμοποίησε με αφορμή την αυριανή συνεύρεσή τους στην εκδήλωση του Κινήματος για την 3η Σεπτέμβρη, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος που αποχώρησε πρόσφατα από το ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τους «εκπεσόντες αγγέλους του σοσιαλισμού».

Σε δήλωσή του με τίτλο «3η Σεπτέμβρη γιορτάζουν Σημίτης-Γιώργος-Βενιζέλος “οι εκπεσόντες άγγελοι του σοσιαλισμού”», αναφέρει ότι «το έργο του ιδρυτή και δημιουργού της μεγάλης, πλατιάς, πολυσυλλεκτικής, μεταπολιτευτικής Δημοκρατικής Παράταξης αμφισβητήθηκε από τους “αγγέλους” που είχε στο πλευρό του και τον πρόδωσαν».

«Τριάντα εννέα χρόνια μετά αυτοί οι εκπεσόντες άγγελοι του Σοσιαλισμού, οι υπεξαιρετές της ιστορίας και ασεβείς πολιτικοί κληρονόμοι, συναθροίζονται για να τιμήσουν την 3η του Σεπτέμβρη ως συνιστώσα πλέον της Δεξιάς και στρατονόμοι του λαού υπό τις διαταγές του 4ου οικονομικού Ράιχ. Κάνουν επιστημονικό συμπόσιο γιατί δεν τολμούν να αντικρίσουν άδειες πλατείες και στάδια», προσθέτει.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «εμάς μας αφορά το μήνυμα της 3ης του Σεπτέμβρη, που χτυπά πιο δυνατό από ποτέ στις καρδιές των Ελλήνων» και πως «ο Σοσιαλισμός είναι εφικτός και είναι υπόθεση όλων μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ