ΣΥΡΙΖΑ:Σε συνεργασία κυβέρνηση και Χ.Α.

ΣΥΡΙΖΑ:Σε συνεργασία κυβέρνηση και Χ.Α.

 

«Το όπλο του αστυνομικού, που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του βουλευτή Κουκούτση, χωρίς να συνοδεύει ο αστυνομικός τον βουλευτή, δείχνει ότι το υπουργείο παρά την παύση της διάθεσης για τους συγκεκριμένους λόγους , παραχώρησε ξανά τους αστυνομικούς από την πίσω πόρτα», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ε.Ε.Κ.Ε. δημόσιας τάξης και τμήματος σωμάτων ασφάλειας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. με δελτίο Τύπου την 10-9-2012, ανακοίνωσε ότι «παύει επίσης η διάθεση των Αστυνομικών, που έχουν διατεθεί για την προστασία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ύστερα από την εξαγγελία του κόμματος ότι θα συνεχιστούν οι βίαιες ενέργειες και η αντιποίηση Αρχής».

Το όπλο του αστυνομικού, που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του βουλευτή Κουκούτση, χωρίς να συνοδεύει ο αστυνομικός τον βουλευτή, δείχνει ότι το υπουργείο παρά την παύση της διάθεσης για τους συγκεκριμένους λόγους , παραχώρησε ξανά τους αστυνομικούς από την πίσω πόρτα. 

Ρωτάμε την ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης: Έπαυσαν οι λόγοι που είχε σταματήσει η διάθεση των αστυνομικών; Κατέθεσε η Χ.Α. κάποια «βεβαίωση» στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, ότι θα σταματήσει τις βίαιες ενέργειες και την αντιποίηση αρχής ή έκρινε η ηγεσία του υπουργείου ότι οι ενέργειες και οι συμπεριφορές αυτές των χρυσαυγιτών βουλευτών έχουν εκλείψει; Πόσους αστυνομικούς, σε ποιους βουλευτές της Χ.Α., από πότε τους έχουν διαθέσει και με ποια αιτιολογία:

Το περιστατικό αυτό αποδεικνύει ότι κυβέρνηση και Χ.Α. βρίσκονται σε συνεργασία, εξυπηρετώντας ο καθένας από την πλευρά του και με τον τρόπο του, αυτή την αντιλαϊκή πολιτική».

Διαβάστε επίσης:

Δικογραφία σε βάρος βουλευτή της ΧΑ-Κατείχε παράνομα όπλο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ