Επίθεση των ΑΝ.ΕΛ. κατά μουσουλμάνων βουλευτών

 Επίθεση των ΑΝ.ΕΛ. κατά μουσουλμάνων βουλευτών

 

Επίθεση κατά των μουσουλμάνων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Αχμέτ Χατζηοσμάν, εξαπέλυσαν στη Βουλή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο πλαίσιο της συζήτησης του  νομοσχεδίου για τον Κώδικα Κοινωφελών Περιουσιών, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με «προκλητικές δηλώσεις τους για την ύπαρξη τουρκικής μειονότητας» και επικείμενη συμμετοχή τους σε εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη, «για τα 100 χρόνια από την ίδρυση Δημοκρατίας της Τουρκικής Θράκης».

Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρυσούλα Γιαταγάνα τόνισε ότι “όσοι τάσσονται υπέρ της γιορτής στην Κωνσταντινούπολη, προδίδουν τους ψηφοφόρους τους και προπαντός την πατρίδα τους”. “Ερωτώ τον κ. Βενιζέλο που είναι και υπουργός Εξωτερικών, αν συμφωνεί με τον βουλευτή του” ανέφερε η βουλευτής.

Αντίστοιχες παρατηρήσεις σε έντονο ύφος έκανε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπως επίσης και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος επεσήμανε ότι “αν υπήρχε εθνικό κράτος, οι κύριοι αυτοί δεν θα είχαν πλέον ελληνικό διαβατήριο”.

“Είναι άκομψο να εκτοξεύονται τέτοιου είδους κατηγορίες εναντίον απόντων συναδέλφων” είπε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ λίγο αργότερα η Παναγιώτα Δριτσέλη.

Οι βουλευτές της Αριστεράς και δη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα σκέφτονταν να συμμετάσχουν ποτέ σε μια τέτοια εκδήλωση”, είπε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ