Ευθείες βολές Καπερνάρου σε Στουρνάρα

Ευθείες βολές Καπερνάρου σε Στουρνάρα

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή και της Μαίρης Πολλάλη, με αφορμή το καυτό θέμα των πλειστηριασμών.

«Αυτή είναι μια ανοησία που λέει ο κ. Στουρνάρας. Έχει πει πολλές ανοησίες. Ως πρόεδρος του ΙΟΒΕ είχε πει ότι θα βγαίναμε στις αγορές το 2010», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Καπερνάρος, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, στην Real News της περασμένης εβδομάδας, όπου είχε τονίσει πως «Αν δεν απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί, δεν θα αντέξουν οι τράπεζες.

«Ο κ. Στουρνάρας θα πρέπει να αναλογιστεί και να δώσει λόγο στον Ελληνικό λαό αν υπάρχει κάποιος άλλος λαός σε άλλο κράτος της Ευρώπης, όπου έχει χρεωθεί τα πρόσφατα 50 δισ. ευρώ για τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών», συμπλήρωσε.

«…Μιλάνε για ευαίσθητες ομάδες. Γιατί δεν αποσαφηνίζουν ποιες είναι αυτές οι ομάδες; Ποιές είναι οι ευαίσθητες και ποιες οι αναίσθητες ομάδες;. Ας το διαχωρίσουν. Ευθύνη τους είναι και αρμοδιότητα τους», συμπλήρωσε.

«Μπαίνουμε σε έναν δριμύτατο χειμώνα και ο κόσμος διακατέχεται από μια τεράστια αγωνία για το τι θα γίνει», σχολίασε ακόμα ο κ. Καπερνάρος και πρόσθεσε ότι «αν οι τράπεζες εκδώσουν προγράμματα πλειστηριασμών για τον Ιανουάριο, τι θα γίνει; Θα χρεωθούν που; Θα τα προσθέσουν και αυτά στην πλάτη του μη έχοντος;».

Ο κ. Καπερνάρος αναρωτιέται, «γιατί δεν εκδίδουν και τώρα μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου, όπως έκαναν για την ΕΡΤ και να πούμε “ο διαχωρισμός και οι διαβαθμίσεις να γίνουν μέσα στο άλλο εξάμηνο ή δωδεκάμηνο, να ηρεμίσει ο κόσμος για να δει τι θα κάνει με αυτά που του έχετε φορτώσει”. Μιλάμε για πρώτη κατοικία. Υπάρχει επιτήδειος που προσπαθεί να φάει λεφτά με τον φόβο να τον ξεσπιτώσουν; Εδώ δεν μιλάμε για μείωση μισθών. Μιλάμε για ξεσπίτωμα».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ