Σταυρίδης: Δεν είμαι καθόλου αφελής

Σταυρίδης: Δεν είμαι καθόλου αφελής

Ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης, μίλησε στον Real Fm και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και της Ελισάβετ Σαλαμάρα, με αφορμή την πρόσφατη παραίτηση του από το ταμείο αποκρατικοποιήσεων.

«Δεν είμαι καθόλου αφελής… Ο κόσμος ξεχνάει, ότι ήμουν 11 χρόνια γενικός γραμματέας της λέσχης επιχειρηματικότητας, ξεχνάει ότι ήμουν αντιπρόεδρος στη λέσχη διοίκησης επιχειρήσεων, που σημαίνει ότι με όλους τους επιχειρηματίες του τόπου έχω καλή σχέση και δεν έχω κανέναν λόγο να κρύβομαι από τον οποιονδήποτε», είπε αρχικά ο κ. Σταυρίδης και συνέχισε:

«Ο κ. Μελισσανίδης, παρά τη δυσαρέσκεια που έχει απέναντι μου γιατί δεν κάναμε αυτά τα οποία ήθελε στα λαχεία, μου είπε πολύ αυθόρμητα «Πάω προς Γαλλία, έλα μαζί μου να είσαι σε μισή ώρα στο νησί σου».

«Η δική μου η πορεία και η δική μου ηλικία δεν επιτρέπει παρανοήσεις. Αν θέλει κάποιος να κρίνει επιφανειακά μπορεί να κρίνει. Δεν με αφορά εμένα το «η γυναίκα του καίσαρα οφείλει και να είναι τίμια. Η πράξη μου ενόχλησε διότι ένα ολόκληρο σύστημα κρίνει επιφανειακά, κρίνει εύκολα», τόνισε ακόμα ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρόσθεσε:

«Δεν έχω να δώσω εξετάσεις και κυρίως δεν έχω καμία μύγα για να μυγιάζομαι. Δεν υπήρξε ποτέ κανένας υπαινιγμός για την αποτελεσματικότητα του ΤΑΙΠΕΔ. Δεν υπάρχει κάποιο σενάριο πιέσεων για να φύγουμε. Εγώ αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες μου. Κανείς δεν μου την έστησε. Δεν ήμουν ένας ανεπάγγελτος ο οποίος κοίταξα το πώς να επωφεληθώ κάνοντας και ένα ταξιδάκι με λίαρ Τζετ».

«Οι στόχοι ως ένα σημείο έχουν επιτευχθεί. Ο κ. Εμίρης ‘έτρεχε’ το ΤΑΙΠΕΔ. Το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων δεν κινδυνεύει», σχολίασε ο κ. Σταυρίδης για τους στόχους του ταμείου αποκρατικοποιήσεων.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ