ΒΙΝΤΕΟ- O Γεωργιάδης στο Παίδων

ΒΙΝΤΕΟ- O Γεωργιάδης στο Παίδων

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, παρέστη σήμερα στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» για την δωρεά μηχανημάτων από τον ανθρωπιστικό Οργανισμό «Lifeline Hellas». Παρούσα ήταν και η ιδρύτρια του Οργανισμού, πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας.

Επ’ ευκαιρία ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε μονάδες και κλινικές του νοσοκομείου, συνομιλώντας τόσο με τη διοίκηση όσο και με εργαζομένους.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι:

«Είναι πολύ σημαντικό σε εποχές κρίσης να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε σε ένα υπέροχο νοσοκομείο που ξεκίνησε από μια μεγάλη δωρεά. Σήμερα η συγκεκριμένη δωρεά, όπως και άλλες, έχουν συμβάλλει στο να έχουμε ένα νοσοκομείο το οποίο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα του εξωτερικού.

Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στα παιδιά μας και εμείς ως Υπουργείο Υγείας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το ενισχύσουμε, καθώς πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτό το νοσοκομείο.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό για τις υπηρεσίες τους. Η δωρεά είναι σημαντική. Δόθηκαν μηχανήματα απολύτως απαραίτητα για τα παιδιά μας και μόνο ευγνωμοσύνη μπορούμε να εκφράσουμε για αυτό».

 

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ