ΒΙΝΤΕΟ-Η απάντηση του Δραγασάκη στην Ζαρούλια

ΒΙΝΤΕΟ-Η απάντηση του Δραγασάκη στην Ζαρούλια

 

Με το Σύνταγμα ανά χείρας απάντησε ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιάννης Δραγασάκης στην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, την οποία νωρίτερα είχε εγκαλέσει για τη φράση της διανομή τροφίμων και ρουχισμού “μόνο σε Έλληνες”.

“Υπάρχουν διαφορές μεταξύ μας. Και ειδικά με την Χρυγή Αυγή, αγεφύρωτες διαφορές. Υπάρχουν όμως κάποιοι κανόνες, ένα Σύνταγμα που δεσμεύει το προεδρείο και πιστεύω όλους τους βουλευτές”, είπε ο κ. Δραγασάκης και διάβασε τι ορίζει το Σύνταγμα.  

“Μέχρι στιγμής αυτά ισχύουν, αυτός είναι ο πολιτισμός που έχουμε σε αυτή τη χώρα, στα χαρτιά τουλάχιστον. Όταν λοιπόν πέφτει στην αντίληψη του προεδρείου κάτι-γιατί δεν μπορούμε εδώ να είμαστε ούτε χωροφύλακες, ούτε παιδονόμοι-κάνει επισήμανση”, τόνισε.

“Αυτό που λέτε αντιβαίνει με το Σύνταγμα. Δεν έχω κάτι προσωπικό με την κυρία Ζαρούλια” πρόσθεσε.

Το λόγο πήρε εκ μέρους της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος ανέφερε ότι  “πρέπει να αλλάξουν κάποιοι κανονισμοί. Ο νομοθέτης δεν είχε υπόψη του ότι στην πατρίδα μας θα υπάρχουν 3 εκατ. αλλόφυλοι, παράνομοι που έχουν διαλύσει τα πάντα”.

 

“Το Σύνταγμα ενδεχομένως δεν είχε υπόψη του ότι θα υπήρχε στη βουλή και ένα κόμμα που μέσα στη βουλή θα υπονομεύει το Σύνταγμα και τη βουλή”, απάντησε ο κ. Δραγασάκης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ