Καρύδης:Το ΠΑΣΟΚ κερδίζει στη συνείδηση των πολιτών

Καρύδης:Το ΠΑΣΟΚ κερδίζει στη συνείδηση των πολιτών

 

“Το ΠΑΣΟΚ κερδίζει στη συνείδηση των πολιτών γιατί έχει καταγραφεί ότι συνέβαλε με πολύ σημαντικό τρόπο στην πολιτική σταθερότητα του τόπου” τονίζει ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Όπως επισημαίνει “αυτό λένε οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και αυτό εισπράττει πολιτικά το ΠΑΣΟΚ”.

“Ζούμε μια περίοδο δύσκολη, επώδυνη, έχουμε μπροστά μας δύσκολους κάβους, αλλά πιστεύουμε ότι αν υπάρχει σχέδιο μπορούμε να τα καταφέρουμε” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά την κινητικότητα και τις απολύσεις στο δημόσιο, ο κ.Καρύδης υπογραμμίζει:”Δεν λέμε ότι είναι μεταρρυθμίσεις οι απολύσεις, αλλά σίγουρα εντάσσεται στις μεταρρυθμίσεις η αλλαγή του κλίματος στη δημόσια διοίκηση ώστε να γίνει πιο αποτελεσματική και να προσφέρει αυτά που πρέπει στον ελληνικό λαό. Πρέπει να εφαρμοστεί με συνέπεια το πρόγραμμα της κινητικότητας που δεν έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα και αυτό μας ανάγκασε να πάρουμε μέτρα που ίσως να τα είχαμε αποφύγει”. “Εχουμε μπροστά μας τον ορίζοντα του Σεπτεμβρίου με βάση αυτά που ψηφίστηκαν στη βουλή και είναι ανάγκη όλοι οι υπουργοί να δουλέψουν με συνέπεια ,σοβαρότητα και ενότητα ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της εποχής μας”, προσθέτει.

Ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει την ανάγκη “να υπάρξει ρευστότητα στην αγορά, να δημιουργηθεί το αναπτυξιακό ταμείο στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, να δοθεί μεγάλη μάχη για την ανάσχεση της ανεργίας,αλλά και τη μείωση των επιτοκίων δανεισμού στις επιχειρήσεις… Όλα αυτά είναι ζητήματα που στο επόμενο διάστημα θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης σε όλους τους ευρωπαικούς θεσμούς και η συζήτηση που θα γίνει στην ΕΕ να είναι όχι για τη λιτότητα και για μέτρα που εμείς δεν προκρίνουμε απέναντι στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, αλλά για μέτρα ανάπτυξης”.

Σχολιάζοντας τέλος τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο τελευταίο συνέδριό του, ο κ.Καρύδης εκτιμά ότι “δεν συγκίνησαν την πλειοψηφία του κόσμου ούτε δημιούργησαν κάποια δυναμική. Διότι πηγαίνοντας στη σημερινή Ευρώπη με μονομερείς ενέργειες και λέγοντας ότι θα διαγράψω το χρέος ,θα ακυρώσω τα μνημόνια και τις συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί , δεν πείθεις τον κόσμο με τέτοιου είδους πολιτικές”.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ