ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Είστε υπηρέτες των κερδοσκόπων

ΒΙΝΤΕΟ- Καμμένος: Είστε υπηρέτες των κερδοσκόπων

 

«Αντισυνταγματικό» χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι «συνεχίζουμε να παραβιάζουμε, με εντολή της τρόικας, το Σύνταγμα της Ελλάδας».

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ή του ΠΑΣΟΚ, είναι ο έτερος εκλεκτός του κ. Σημίτη» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τρομοκράτες είναι οι διεθνείς τράπεζες και οι υπάλληλοί τους, δηλαδή εσείς κ. Στουρνάρα».

«Αυτοί κυβερνούν τον τόπο. Τον κυβερνούν με θράσος, κατά παράβαση του Συντάγματος και με τον μανδύα του κοινοβουλευτισμού», ανέφερε.

Ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για πολιτική «εκβιασμού, συνεχών μέτρων, δήμευσης περιουσίας και αποτυχίας αποκρατικοποιήσεων», ενώ απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα είπε: «Υπηρέτες των κερδοσκόπων είστε».

Παράλληλα κάλεσε τον Υπουργό Οικονομικών να μην πληρώσει τα ομόλογα που λήγουν στις 20 Αυγούστου και υπογράμμισε ότι «η δήθεν βοήθεια που έρχεται από τους δανειστές πάει για να πληρωθούν αυτά τα ομόλογα».

Αναφερόμενος στην επίσκεψη του Βόφγκανγκ Σόιμπλε, είπε στον κ. Στουρνάρα: «βάψατε και το υπουργείο» και χαρακτήρισε τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας «άνθρωπο που προσέβαλε τον ελληνικό λαό, που έπαιξε το ρόλο του οικονομικού δολοφόνου και εξευτέλισε Πρωθυπουργούς, υπουργούς και περισσότερο από όλους τον ελληνικό λαό».

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ