ΒΙΝΤΕΟ-Στουρνάρας σε Τσίπρα:Δεν είπατε την αλήθεια

ΒΙΝΤΕΟ-Στουρνάρας σε Τσίπρα:Δεν είπατε την αλήθεια

 

Σκληρή ήταν η απάντηση του Γιάννη Στουρνάρα στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.  “Σήμερα με απογοητεύσατε πλήρως. Δεν είπατε επί της ουσίας τίποτα ούτε για το νομοσχέδιο τίποτα για τα προβλήματα της Ευρωζώνης”, είπε ο υπουργός Οικονομικών παρεμβαίνοντας στη βουλή .

“Δεν είπατε την αλήθεια και το ξέρετε. Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα έπεσε έξω, παίρνει μέτρα και τώρα προσαρμόζεται”, είπε.

“Εσείς με την ομιλία σας επενδύετε στον φόβο του κόσμου και στην απαισιοδοξία. Εμείς επενδύουμε στην αισιοδοξία “, τόνισε.

“Μιλάτε για εντολές διεθνών κέντρων. Ποιος τα πιστεύει αυτά;” υπογράμμισε ο κ. Στουρνάρας, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αποφεύγει επιμελώς να πει θα κάνει.

“Εμείς ακολουθούμε αύτη την πολιτική, και στεκόμαστε  όρθιοι. Ότι στάθηκε η Ελλάδα όρθια, σημαίνει ότι στάθηκε το ευρώ όρθιο. Ήδη χαλαρώνουν κάπως οι όροι. Ένδειξη της πολιτικής που θα ακολουθούσατε εσείς, είναι αυτό που προσπάθησε να κάνει η Κύπρος για ένα Σαββατοκύριακο και δείτε τι έγινε”, σημείωσε.

Εξαπολύοντας επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Στουρνάρας είπε ότι άκουσε διαφορετικές απόψεις στο συνέδριο χωρίς καμία κατάληξη. “Αποφασίστε πρώτα και ελάτε να μας πείτε μετά.” πρόσθεσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ