ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας: “Θα πέσετε από τη λαϊκή αντίδραση”

ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας: “Θα πέσετε από τη λαϊκή αντίδραση”

 

“Ως πότε θα λαμβάνετε αποφάσεις γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων σας ακόμα και το Σύνταγμα;” διερωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο πλαίσιο της συζήτησης στη Βουλή για το επίμαχο πολυνομοσχέδιο.

“Ως πότε θα επιμένετε να κοροϊδεύετε τον κόσμο και τον εαυτό σας;» συνέχισε, «έχουν όλα αυτά καμία σχέση με τη Δημοκρατία ή με τις μεταρρυθμίσεις;”.

Στη συνέχεια επικαλέστηκε την πρόσφατη έκθεση του ΟΟΣΑ, λέγοντας ότι “διαψεύδει το success story”.

Σε ό,τι αφορά την αυριανή επίσκεψη του κ. Σόιμπλε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι “προεκλογική εκστρατεία κάνει ο άνθρωπος” ενώ σημείωσε ότι “φέρνει και δωράκια” εννοώντας τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.

Επίσης τόνισε, ότι “η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να κρύβει (από τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ) το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου”, αντιθέτως θα πρέπει να ζητήσει από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών την εξόφληση του “οικονομικού και ηθικού χρέους”.

“Θα πέσετε από τη λαϊκή αντίδραση” είπε ο κ .Τσίπρας στη συνέχεια συμπληρώνοντας ότι “ο πάταγος θα είναι ηχηρός”, ενώ στο τέλος της ομιλίας του τόνισε:

“Στο βασικό δίλημμα της εποχής Δημοκρατία ή Μνημόνιο, εμείς απαντάμε Δημοκρατία. Και θα την αποκαταστήσουμε τη Δημοκρατία, να είστε σίγουροι”.

 

Δείτε τα Βίντεο:

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ