Γλέζος: Γιατί η Γερμανία εξαιρεί την Ελλάδα;

Γλέζος: Γιατί η Γερμανία εξαιρεί την Ελλάδα;

Ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, μίλησε στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, για τις Γερμανικές αποζημιώσεις, αλλά και το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έχει τεθεί για πρώτη φορά. Τίθεται συνέχεια το θέμα της εξόφλησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα από το 1946. Το θέμα έχει τεθεί το 1946 για πρώτη φορά», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων ο κ. Γλέζος και στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Έχει η δεν έχει εξοφλήσει η Γερμανία αυτά που επιδίκασε η διασυμμαχική επιτροπή; Τα έχει εξοφλήσει σε όλες τις χώρες; Ναι η Όχι; Γιατί εξαιρείται η Ελλάδα; Εξόφλησε το κατοχικό δάνειο και προς την Πολωνία και προς την Γιουγκοσλαβία; Γιατί δεν το εξόφλησε στην Ελλάδα;».

«Δεν καταστρέφει καμία ομοιογένεια στη δράση και στον κοινό αγώνα επίτευξης των στόχων η ύπαρξη των πολιτικών δυνάμεων που συγκροτούν τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε για τις συνιστώσες ο κ. Γλέζος και συμπλήρωσε: «Όταν έρθει οποιαδήποτε πολιτική δύναμη, θα του πούμε διαλύσου και έλα μαζί μας; Η διαφορετικότητα των απόψεων μας, αποτελεί για μας δύναμη προόδου. Δεν εμποδίζει την κοινή δράση».

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ