ΒΙΝΤΕΟ- “Αρπάχτηκαν” Καπερνάρος-Μαρκογιαννάκης

ΒΙΝΤΕΟ- “Αρπάχτηκαν” Καπερνάρος – Μαρκογιαννάκης

Άναψαν τα «αίματα» στη Βουλή μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλη Καπερνάρου και του αντιπροέδρου της Βουλής, Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Καπερνάρος χαρακτήρισε “γελοίο” τον κανονισμό της Βουλής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που διαπίστωσα από την πρώτη μέρα ως βουλευτής, ότι δεν επετράπη σε βουλευτές να μιλήσουν γιατί το χρόνο τους τον “έφαγαν” υπουργοί και πρώην πρόεδροι της Βουλής, οι οποίοι με τον γελοίο κανονισμό έχουν το δικαίωμα οποτεδήποτε να διακόπτουν και να μιλούν».

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο κ. Μαρκογιαννάκης. «Σας παρακαλώ πολύ. Επανειλημμένως σας έχω ακούσει και χρησιμοποιείτε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους κανονισμούς. Το είπατε μία, το είπατε δύο, δεν πρέπει να συνεχίζεται αυτό το βιολί», είπε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Μπορείτε να παρακαλείτε όσο θέλετε. Μέχρι να διορθωθεί το γεγονός ότι ένας πρώην βουλευτής, πρώην πρόεδρος της Βουλής οποτεδήποτε μπορεί να παίρνει το λόγο με την ανοχή σας, εγώ θα το θεωρώ έτσι. Δικαίωμά μου», ανταπάντησε ο Βασίλης Καπερνάρος.

Ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνέχισε την ομιλία του ο κ. Μαρκογιαννάκης «πάτησε» το κουδούνι καλώντας τον να ολοκληρώσει.

«Δεν κουράζεστε να ακούτε αυτό τον ήχο; Είπα θα τελειώσω» του είπε ο Βασίλης Καπερνάρος.

Τελειώνοντας την ομιλία του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε: «Δεν υπάρχει χρόνος. Είναι στο πλαίσιο του ευτελισμού της προσωπικότητας του βουλευτή από τον γελοίο κώδικα της Βουλής και τη γελοιωδέστερη συμπεριφορά σε ορισμένους βουλευτές, όπου ακούγεται ο αντιαισθητικός ήχος (από το κουδούνι) ενώ σε ορισμένους δεν ακούγεται. Του αρέσει του κ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος είναι καταπληκτικός διαχειριστής των πλήκτρων, σε άλλους το χρησιμοποιεί έτσι, σε άλλους όχι. Δικαίωμά του».

«Εδώ γελάμε» ανέφερε ο Χρήστο Μαρκογιαννάκης με τον Βασίλη Καπερνάρο, κατεβαίνοντας από το βήμα της βουλής να του λέει: «Και στην Επιτροπή (Προανακριτική) τα ίδια έκανες.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ