Κωνσταντοπούλου: Η εμπιστοσύνη του λαού προϋπόθεση για νίκη

Κωνσταντοπούλου:  Η εμπιστοσύνη του λαού προϋπόθεση για νίκη

«Η αναγκαία προϋπόθεση για την νίκη μας είναι η εμπιστοσύνη του λαού στον ΣΥΡΙΖΑ, η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και η εμπιστοσύνη καθενός μας στον σύντροφο» τόνισε από το βήμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία δήλωσε επίσης ότι δεν θα είναι υποψήφια προς εκλογή στη νέα ΚΕ του κόμματος.

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι ο ενιαίος ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τμήμα της λαϊκής εντολής των εκλογών του 2012 και πρόσθεσε ότι είναι ο φορέας που θα οδηγήσει στην σύγκρουση με το χρεωκοπημένο κατεστημένο που προδίδει το δημόσιο συμφέρον.

 Κυβερνά ένα πολιτικό προσωπικό που είναι πειθήνιος εντεταλμένος ξένων και ντόπιων συμφερόντων, είπε η κ. Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας σε άλλο σημείο της ομιλίας της ότι κυβερνά αυτός που έκρυβε επί 15 μήνες την λίστα Λαγκάρντ και αυτός που τον προστατεύει.

Χαρακτηρίζοντας την πολιτική των μνημονίων ως κοινωνική γενοκτονία και ως εσχάτη προδοσία απέναντι στην λαϊκή κυριαρχία, την εθνική ανεξαρτησία και την δημοκρατία, η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι ιδρύουμε τον συλλογικό υπερασπιστή της δημοκρατίας απέναντι στις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, απέναντι στο κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και τα χουντικά διαγγέλματα τύπου Κεδίκογλου, ιδρύουμε τον συλλογικό υπερασπιστή, των απολυμένων, των επιστρατευμένων και της δημόσιας περιουσίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ