Οι εκπρόσωποι των κομμάτων στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές με πολιτικό νόημα έκαναν τα κόμματα, αναφορικά με τα πρόσωπα που θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την ΝΔ χαιρετισμό θα απευθύνει ο νέος γραμματέας Ανδρέας Παπαμιμίκος, σε μια κίνηση, όπως λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να αποφευχθούν μικροπολιτικά σχόλια περί μη σεβασμού του ιδρυτικού συνεδρίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από το ΠΑΣΟΚ, θα παραστεί ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Σπύρος Γαληνός. 

Από τη ΔΗΜΑΡ, αν και σύμφωνα με την πάγια τακτική θα έπρεπε να δώσει το “παρών” ο γραμματεάς Σπύρος Λυκούδης, θα παρίσταται ο Νίκος Τσούκαλης, κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε σχόλια από αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το  ΚΚΕ δεν θα στείλει εκπρόσωπο, με κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να σημειώνει ότι είχε στείλει εκπρόσωπο στο πρόσφατο συνέδριο της ΝΔ.

Επίσης, θα απευθύνει χαιρετισμό η Λούκα Κατσέλη αλλά και ο Τάσος Κατιντζάρος από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ που διατηρεί δίαυλο εκλογικής συνεργασίας με το “σχέδιο Β” του Αλέκου Αλαβάνο.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ