Σαμαράς: Δεν μπορούσα να φάω τίποτα

Σαμαράς: Δεν μπορούσα να φάω τίποτα

 

Της Λώρας Ιωάννου

 

Ευδιάθετος και απολύτως ικανοποιημένος από τις εργασίες του συνεδρίου αποχώρησε από το στάδιο του Τάε Κβον Ντο, ο Αντώνης Σαμαράς.

Συνομιλώντας με δημοσιογράφους είπε ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα από την ίωση που τον ταλαιπωρεί εδώ και επτά ημέρες. «Δεν μπορούσα να φάω τίποτα» είπε χαρακτηριστικά.

Για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, με αφορμή τις δηλώσεις Βορίδη, είπε ότι ήταν σε «πολύ καλό κλίμα». Νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός ψήφισε για την εκλογή των μελών της πολιτικής επιτροπής.

Μάλιστα, αστειεύτηκε όταν ρωτήθηκε σε ποιους έβαλε σταυρό: «Μου έδωσαν 40 λίστες. Αποτέλεσμα, έμεινα πολύ ώρα στο παραβάν».

Κατά την έξοδο του από τον Συνεδριακό χώρο, συναντήθηκε με την πεθερά του Τέτα η οποία καθόταν με τις φίλες της αναμένοντας τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. «Κοίτα τι φοράω»! του είπε και του έδειξε το σηματάκι της αστυνομίας που της είχαν δώσει στο συνέδριο.

Ο Πρωθυπουργός όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του κάθισε για αρκετή ώρα στο γραφείο του, στο στάδιο. Είδε αρκετούς υπουργούς στους οποίους εξέφρασε την ικανοποίηση του για το κλίμα που επικράτησε κατά το διήμερο Συνέδριο.

Την ίδια ώρα, ο στενός συνεργάτης του και βουλευτής Επικρατείας, Χρύσανθος Λαζαρίδης συνομιλούσε με τους δημοσιογράφους εξηγώντας τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης που θα οδηγήσουν στην ανάκαμψη της χώρας.

«Βρισκόμαστε στην φάση της σταθεροποίησης. Η ανάκαμψη που έχει αρχίσει θέλει ακόμη πολύ δουλειά τα αποτελέσματα της οποίας θα αρχίσουν να φαίνονται σταδιακά στους πολίτες» είπε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στην επιτυχία με την επιλογή του αγωγού TAP και την επέκταση της σύμβασης με την COSCO.

 

Πηγή: real.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ