Αναστασιάδης: Το συνέδριο θα δώσει νέα δυναμική

Αναστασιάδης: Το συνέδριο θα δώσει νέα δυναμική

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σάββας Αναστασιάδης, σε δήλωσή του με αφορμή το συνέδριο του κόμματος που ξεκινά σήμερα, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «θα είναι η απαρχή μιας νέας πορείας».

«Το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η απαρχή μιας νέας πορείας ακόμη πιο δημιουργικής και θα δώσει νέα δυναμική στην παράταξη», αναφέρει αρχικά στη δήλωση του ο κ. Αναστασιάδης και συνεχίζει:

«Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, θα προτείνει τις απαραίτητες αλλαγές, τομές και τροποποιήσεις που απαιτούνται, για να μπορέσει το κόμμα να ανταποκριθεί στα προβλήματα της σημερινής κατάστασης λόγω της κρίσης».

Όπως επισημαίνει ο κ. Αναστασιάδης, «με την ολοκλήρωση των εργασιών του Συνεδρίου θα βγούμε ισχυροί, ενωμένοι και δυνατοί. Έτσι θα συνεχίσουμε. Όλοι και όλες πρέπει να είμαστε στην πρώτη γραμμή. Αυτή είναι και η δική μου δέσμευση!».

Τέλος, τονίζει ότι «όλοι μαζί θα αλλάξουμε αυτά που πρέπει να αλλάξουν, θα δώσουμε μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας στους νέους για του μέλλον τους. Είναι η ώρα να επιστρατεύσουμε όλες τις δυνάμεις μας, όλες τις αντοχές μας, όλες τις δυνατότητες μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ