Το “ευχαριστώ” του Μανιτάκη

Το “ευχαριστώ” του Μανιτάκη

 

Ευχαριστήρια επιστολή, με την οποία επαινεί και συγχαίρει δημόσια όλους τους δημόσιους υπαλλήλους που εργάστηκαν για την ολοκλήρωση των εκθέσεων αξιολόγησης των υπουργείων και τις διαρθρωτικές αλλαγές, απέστειλε ο τέως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης.

Στην επιστολή του, χαρακτηρίζει το έργο που επιτέλεσαν οι υπάλληλοι «αξιέπαινο», τόσο σε συμβολικό όσο και σε πραγματικό επίπεδο, τονίζοντας: «δώσατε ένα ελάχιστο δείγμα προσφοράς, δημοσιοϋπαλληλικής ευθύνης και ικανότητας».

Σε άλλο σημείο της επιστολής του, ο κ. Μανιτάκης αναφέρει: «Γνωρίζω ότι εργαστήκατε εντατικά, μεθοδικά, με αφοσίωση και με συναίσθηση του δημοσιοϋπαλληλικού καθήκοντος, χωρίς να προσδοκάτε πρόσθετη αμοιβή ή άλλες απολαβές. Αποδείξατε έτσι, ότι η ελληνική Διοίκηση έχει νέα, άξια και ικανά στελέχη, ότι μπορεί με τις δικές της δυνάμεις να μεταρρυθμιστεί, αρκεί να την εμπιστευτούμε και να πιστέψει η ίδια στον εαυτό της και να ενστερνιστεί το όραμα και την ανάγκη μιας νέας διοίκησης, ριζικά ανανεωμένης και αναδιαρθρωμένης, με αντιγραφειοκρατική κουλτούρα, φιλική προς τον πολίτη και αξιόπιστη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ