Ανδρουλάκης: Υλοποιήσιμη προγραμματική συμφωνία

Ανδρουλάκης: Υλοποιήσιμη προγραμματική συμφωνία

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μίλησε στον Real Fm και την Κάτια Μακρή, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου, για τον ανασχηματισμό και την σύμπλευση Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ.

«Το ζήτημα της ΕΡΤ ανέδειξε λανθασμένη λειτουργία της κυβέρνησης. Η παρουσία του Ε. Βενιζέλου θεσμικά μέσα στην κυβέρνηση, πιστεύομε ότι θα φέρει το επόμενο διάστημα, θετικές εξελίξεις για τη χώρα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης και συνέχισε:

«Πρέπει να υπάρχει μια προγραμματική συμφωνία η οποία θα είναι υλοποιήσιμη. Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει άλλα νέα μέτρα. Άρα πρέπει σε τομείς που δεν προχώρησαν το προηγούμενο διάστημα, να προχωρήσουμε».

«Αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές να μπει το ζήτημα της αναδιαπραγμάτευσης, χαλαρότητας του δημοσιονομικού πλαισίου που υπάρχει σήμερα στη χώρα», τόνισε ακόμα ο κ. Ανδρουλάκης.

«Βρέθηκα προ εκπλήξεως από την απόφαση της ΔΗΜΑΡ την τελευταία εβδομάδα. Η ΔΗΜΑΡ έπρεπε να συνεχίσει σε αυτή την προσπάθεια», σχολίασε σε σχέση με την αποχώρηση της Δημοκρατικής Αριστεράς από την κυβέρνηση.

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ