Ρουπακιώτης:Κάποια Μέσα διοχέτευαν ανακρίβειες

Ρουπακιώτης:Κάποια Μέσα διοχέτευαν ανακρίβειες

 

Για διοχέτευση ανακριβών στοιχείων από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, τα οποία απέβαιναν εις βάρος κάποιων υπουργών, έκανε λόγο  ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, μιλώντας στον Αθήνα 9,84.

«Δεν ήταν νοητό να χρησιμοποιούνται κάποια από τα ΜΜΕ μόνο και μόνο για να διοχετεύονται προς την κοινωνία ανακριβή πράγματα. Τόσο ανακριβή που έλεγες, αφορούν τον υπουργός Δικαιοσύνης ή άλλον υπουργό;  Ωστόσο εμένα με ενδιέφερε αυτό το πείραμα, διότι μέσα από διαφωνίες παρήχθη ένα έργο και μου άρεσε να αναζητώ το δημιουργικό αποτέλεσμα μέσα από διαφωνίες».

Ο κ. Ρουπακιώτης έκανε επίσης λόγο για ανεπίτρεπτες πρακτικές, επιβολής αποφάσεων, που τελικά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο  στην απόφαση των συλλογικών οργάνων, να αποχωρήσει η Δημοκρατική Αριστερά από την τρικομματική κυβέρνηση. «Τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς πρέπει πλέον να πείσουν τον ελληνικό λαό για ποιο λόγο η Δημοκρατική  Αριστερά αποχώρησε από την κυβέρνηση. Και μπορούν να τον πείσουν, γιατί έχουν επιχειρήματα», τόνισε ο κ. Ρουπακιώτης.

Ο ίδιος χαρακτήρισε την υπόθεση της ΕΡΤ ως το γεγονός που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει και τόνισε ότι, είναι αδιανόητο σε ένα κράτος Δικαίου να μην εφαρμόζονται οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. « Είναι αλήθεια ότι το ζήτημα της ΕΡΤ είναι πολύ σημαντικό, ωστόσο, από την αρχή ο Φώτης Κουβέλης και η Δημοκρατική Αριστερά είπε ότι πρέπει να εκσυγχρονιστεί, να γίνει βιώσιμη, λειτουργική, να γίνει ανεξάρτητη δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία…. Όταν λοιπόν έρχεται σε μια νύχτα και λέει “εγώ κλείνω την ΕΡΤ”, λέει “εγώ τι είμαι εδώ δηλαδή”; Είμαι ένα κόμμα που συμμετέχω. Δεν πρέπει να το συζητήσουμε;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ