Χριστοφιλοπούλου:Φοβούνται συμφωνία αρχηγών

Χριστοφιλοπούλου: Φοβούνται συμφωνία αρχηγών

Για επικοινωνιακά τερτίπια  και μικροκομματικές σκοπιμότητες κατηγόρησε τον Δ. Παπαδημούλη η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Μιλώντας σήμερα από το βήμα της Βουλής, η κ. Χριστοφιλοπούλου, έκανε λόγο για πανικό και φόβο από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης:

“Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, τι είναι αυτός ο πανικός; Φοβούνται μήπως επέλθει πραγματική, ουσιαστική συμφωνία των τριών Αρχηγών πάνω σε ένα νέο πλαίσιο συνεργασίας; Φοβούνται μήπως αυτή η συνεργασία σημαίνει ότι θα ανοίξει η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και θα ανασυγκροτηθεί τάχιστα; Γιατί εμείς πρώτοι στηλιτεύσαμε την Κυβέρνηση για το σκοτάδι, για το «μαύρο» στις οθόνες. Αυτό φοβούνται και επιμένουν τώρα στην τροπολογία; Αυτή η ιστορία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα παιχνίδι εντυπωσιασμού και μόνο.

Όπως ξέρετε, έχουμε καταθέσει -και το ξαναλέω εις επήκοον όλων- από κοινού με τη ΔΗΜΑΡ μια πρόταση νόμου, η οποία στην ουσία συμφωνεί με την τροπολογία”, τόνισε.

“Πέρα από τη δικαστική πραγματικότητα της χθεσινής προσωρινής διαταγής του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία οφείλει η Κυβέρνηση να συμμορφωθεί τάχιστα και να ανοίξουν οι πομποί, όπως είπα και χθες, υπάρχει και η πολιτική πραγματικότητα της χθεσινής συνεννόησης και της σημερινής συνάντησης των τριών Αρχηγών”, επισήμανε και πρόσθεσε:

“Εμείς συμφωνούμε επί της ουσίας στο περιεχόμενο της τροπολογίας, εφόσον δεν υπάρξει ένα νέο πλαίσιο συμφωνίας, δηλαδή εφόσον δεν υπάρξει ένα συμφωνημένο πλάνο, με ανοιχτή τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, ώστε να επιτευχθεί η αναμόρφωσή της με ανοιχτούς πομπούς.  Αυτά και τίποτα άλλο, εις επήκοον κάθε πλευράς που θέλει να κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ