Π.Σκουρλέτης: Δεν πάει άλλο… φτάνει πια

Π.Σκουρλέτης: Δεν πάει άλλο… φτάνει πια

 

«Το θέμα της προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία είναι επιβεβλημένο» τονίζει σε συνέντευξή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις που έχει πυροδοτήσει το θέμα της ΕΡΤ.

Σχετικά με την αποψινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τους άλλους δύο πολιτικούς αρχηγούς, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τονίζει: «Οι άλλοι δύο εταίροι θα πρέπει να αποδείξουν τα όσα έχουν υποστηρίξει το προηγούμενο διάστημα ή αν τελικά οι δηλώσεις τους σε χαμηλούς ή υψηλούς τόνους ήταν μόνο για λόγους εντυπώσεων. Ο δε πρωθυπουργός πρέπει να καταλάβει ότι έχει απέναντί του το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας, ότι ο κόσμος θέλει να υπερασπιστεί και τη δημοκρατία και την αξιοπρέπειά του. Το δίλημμα είναι μνημόνιο ή δημοκρατία».

Αναφερόμενος στην αποψινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ–ΕΚΜ στις 20:00 στο Σύνταγμα, με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Σκουρλέτης τονίζει: «Ξεκινάμε μια προσπάθεια -πείτε την ανένδοτο ή όπως αλλιώς θέλετε- με στόχο μια ουσιαστική παρουσία μέσα και έξω από τη Βουλή έτσι ώστε να περάσουμε στην τελευταία πράξη παραμονής αυτής της καταστροφικής κυβέρνησης. Νομίζω ότι, στους περισσότερους συμπολίτες μας μια φράση έρχεται στα χείλη τους: Δεν πάει άλλο, φτάνει πια» τονίζει ο Πάνος Σκουρλέτης.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ