Ο Στύλιος για την ΕΡΤ

Ο Στύλιος για την ΕΡΤ

 

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την υπόθεση της ΕΡΤ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Όλοι μας μιλάμε για την ανάγκη ρήξης με το παρελθόν που μας οδήγησε στη σημερινή κατάσταση. Να εξαλείψουμε τις αιτίες και τις παθογένειες που μας φέρανε ως εδώ. Η ρήξη με το παρελθόν όμως απαιτεί γενναίες αποφάσεις και αλλαγή νοοτροπίας. Να αφήσουμε το παλιό και να δημιουργήσουμε νέα υγιή θεμέλια για το μέλλον.

Με καθαρές κουβέντες, με λίγα λόγια και πολύ δουλειά να συμμορφώσουμε και να οργανώσουμε το κράτος μας. Το πολιτικό σύστημα είναι υποχρεωμένο να εργάζεται για τους πολλούς και να σχεδιάζει το αύριο με ορίζοντα χρόνων και όχι μόνο για την επόμενη μέρα.

Για να συμβεί αυτό δεν μπορεί το πολιτικό σύστημα να οπισθοχωρήσει μπροστά στα συμφέροντα των λίγων και των προνομιούχων. Αντίθετα, οφείλει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των πολλών. Και τα συμφέροντα των πολλών απαιτούν ρήξεις με την αδιαφάνεια, την αναξιοκρατία και το σπάταλο κράτος. Και μια τέτοια περίπτωση ήταν η ΕΡΤ.

Δημιουργείται η νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση. Η μεταρρυθμιστική προσπάθεια της τρικομματικής κυβέρνησης αξίζει να συνεχιστεί και να στηριχθεί από όλους και με όλες τις δυνάμεις. Οι διαρθρωτικές αλλαγές που ξεκίνησαν είναι η μόνη ελπίδα.

Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα. Μπορούμε να ξεφύγουμε από την κρίση αυξάνοντας την παραγωγικότητα και δουλεύοντας με τον κατάλληλο τρόπο να στοχεύσουμε στην καινοτομία και την ποιότητα. Να θέσουμε ως προτεραιότητα μια πολιτική για τη νέα γενιά, για ένα μέλλον που θα δίνει ευκαιρίες και δυνατότητες σε όλους». 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ