Τα “άκουσε” από στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο Ρήγας

Τα “άκουσε” από στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο Ρήγας

 

Θυελλώδης ήταν η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας το βράδυ της Δευτέρας στην Πάτρα, παρουσία του βουλευτή Κυκλάδων και πρώην Υφυπουργού Παναγιώτη Ρήγα.

Όλως παραδόξως η αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν γεμάτη με έντονη – και αυτή την φορά- την παρουσία της νεολαίας, εκ μέρους της οποίας διατυπώθηκαν τα αιχμηρότερα σχόλια προς τον κ. Ρήγα.

Ο κ. Ρήγας πλήρωσε την… νύφη, αφού του ασκήθηκε έντονη κριτική για τις επιλογές του κυρίου Βενιζέλου και εν γένει για τις πολιτικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ. Αρκετά από τα μέλη που πήραν τον λόγο διαφώνησαν ευθέως με κορυφαίες επιλογές της ηγεσίας , ορισμένοι δε αισθάνθηκαν την ανάγκη να… ανατρέξουν στον χρόνο και να επικρίνουν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τις επιλογές τους.

Ένα εκ των μελών του κόμματος είπε χαρακτηριστικά ότι «οι περισσότεροι από εσάς γλείφατε τον Παπανδρέου, τους Ραγκούσηδες και τους λοιπούς και όταν αποδομήθηκε ο Παπανδρέου τρέξατε να γίνετε κυβερνητικές… εταίρες του Σαμαρά»!

Από τις τοποθετήσεις, πάντως, δεν έλειψαν και υποστηρικτικά σχόλια για τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr, μεγάλης ηλικίας μέλος του ΠΑΣΟΚ, παίρνοντας τον λόγο, ζήτησε την επιστροφή Παπανδρέου στην ηγεσία του κόμματος ακόμη κι αν θα πρέπει να του το ζητήσουν… γονυπετείς!

 

 

Πηγή:thebest.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ