ΒΙΝΤΕΟ-Tσίπρας:Να σταματήσει να κρύβεται ο Σαμαράς

ΒΙΝΤΕΟ-Tσίπρας:Να σταματήσει να κρύβεται ο Σαμαράς

 

Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την καταπολέμηση της φτώχειας παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε ανοιχτή εκδήλωση στη Δραπετσώνα. Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό, καλώντας τον να σταματήσει να κρύβεται, όπως είπε.

“Μας λένε πως η Ελλάδα της νέας φτώχειας και της εξαθλίωσης είναι η ιστορία της επιτυχίας.

Δε ξέρω αν εκεί που ζει ο πρωθυπουργός, δυσκολεύεται να αντικρίσει τα σημάδια της απόγνωσης. Τον καλώ όμως να έρθει μια βόλτα εδώ, στη Δραπετσώνα. Και να μιλήσει με τους απλούς ανθρώπους για να τους εξηγήσει ποιο είναι  το success story και να μάθει ποια είναι η πραγματικότητα. Τον καλώ να σταματήσει να κρύβεται τόσο από το διάλογο και τη πολιτική αντιπαράθεση, όσο όμως και από τη πραγματική ζωή”, τόνισε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

“Εδώ είναι η αλήθεια. Στις φτωχογειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά. Όχι στις ομάδες του μοντάζ και της προπαγάνδας. Γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Και όποιος επενδύει στο ψέμα την ώρα που ο λαός υποφέρει θα είναι δυο φορές υπόλογος απέναντί του”, σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

“Γιατί πίσω από τους αριθμούς κρύβονται άνθρωποι.  Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία για τη φτώχεια είναι τρομακτικά. Και όμως δεν αποτυπώνουν όλη την αλήθεια. Η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη”, πρόσθεσε.

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ