Σύσκεψη για την αντιπυρική προστασία

Σύσκεψη για την αντιπυρική προστασία

 

Η αντιπυρική προστασία, στην Ήπειρο ήταν το θέμα της ευρείας σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί υπό τον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, στο περιθώριο των εργασιών του τακτικού, Συνεδρίου της ΚΕΔΕ.

Η σύσκεψη είχε ως αντικείμενο να εξειδικεύσει τις κεντρικές οδηγίες που έδωσε ο Πρωθυπουργός προς τους συναρμόδιους Υπουργούς και τους επικεφαλείς των Σωμάτων Ασφαλείας, σχετικά με την ετοιμότητα που πρέπει να έχουν ενόψει του καλοκαιριού.

Ο Υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε το καλοκαίρι, ως μία εξαιρετικά κρίσμη περίοδος για την Ελλάδα ,γιατί είναι μία ευκαιρία να δείξει ένα πρόσωπο, σύγχρονου και άρτια οργανωμένου κράτους. Μάλιστα τόνισε, ότι η συνεργασία ,ο συντονισμός των συναρμόδιων υπηρεσιών, η αποτελεσματικότητα, δημιουργούν προϋποθέσεις για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας ,διότι προσδοκούνται έσοδα από τον Τουρισμό.

«Είναι σημαντικό, οι 17 εκ επισκέπτες που αναμένονται ,να φύγουν ικανοποιημένοι από την χώρα μας και να γίνουν οι πρέσβεις που θα ξαναδώσουν στην Διεθνή Τουριστική αγορά την λάμψη και την αξιοπιστία που αξίζει στην Ελλάδα».

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας, Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Δήμαρχοι, αξιωματικοί της Πυροσβεστικής και εκπρόσωποι των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ