O Παππάς ζήτησε έλεγχο των βουλευτών για εκρηκτικά και ναρκωτικά

O Παππάς ζήτησε έλεγχο των βουλευτών για εκρηκτικά και ναρκωτικά

 

Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, πρότεινε να ελέγχονται οι βουλευτές για κατοχή εκρηκτικών, ναρκωτικών ή αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον Real Fm, όλα ξεκίνησαν με αφορμή την κουβέντα στη διάσκεψη αναφορικά με την απαγόρευση της οπλοφορίας, μετά την πρόταση του Προέδρου της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Τότε ο Χρήστος Παππάς πρότεινε να ελέγχονται οι βουλευτές, όχι μόνο για το αν οπλοφορούν αλλά για το αν έχουν πάνω τους εκρηκτικά, ναρκωτικά ή αλκοόλ. Μάλιστα χρησιμοποίησε τον όρο «μπάφο».

Σε αυτό το σημείο ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Ιωάννης Τραγάκης τον ρώτησε αν έχει στη διάθεσή του συγκεκριμένα στοιχεία. Μάλιστα, παρενέβη, σύμφωνα με τον Real Fm και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος είπε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε έντονο ύφος: «εσύ που ούρησες έξω από το MEGA τολμάς να μας ζητάς να ελέγχουμε τους βουλευτές;»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα προβεί σε καταγγελίες συγκεκριμένων περιστατικών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ