ΒΙΝΤΕΟ- Κουβέλης:Δεν θα γίνω Σαμαράς

ΒΙΝΤΕΟ- Κουβέλης:Δεν θα γίνω Σαμαράς

 

Την εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία έκανε πίσω στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο γιατί «θεώρησε ότι θα της δημιουργούσε πρόβλημα από τα δεξιά της», εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης καθώς, όπως τόνισε «το νομοθέτημα ξεκίνησε με επίσπευση από τη από την πλευρά της ΝΔ και ο κ. Σαμαράς είχε συμφωνήσει».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, o Φώτης Κουβέλης κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα «να εγκαταλείψει τα τερτίπια κι τακτικισμούς και να ψηφίσει το νομοθέτημα» που θα καταθέσουν από κοινού το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.

Παράλληλα επεσήμανε ότι χρειάζεται συντονισμός του κυβερνητικού έργου και των δράσεων των υπουργείων, ενώ πρόσθεσε ότι «υπάρχουν τομείς που η Νέα Δημοκρατία προώθησε λύσεις χωρίς να υπάρξει συμφωνία των τριών κομμάτων».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο του ανασχηματισμού  αλλά και τη συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση με πολιτικά πρόσωπα.

«Εμείς δεν θέλουμε να κινδυνεύσει η σταθερότητα της κυβέρνησης. Διεκδικούμε έναν κοινό πολιτικό στόχο αλλά ούτε εγώ θα γίνω Σαμαράς, ούτε ο κ. Σαμαράς θα γίνει Κουβέλης», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ