Ο Δημαράς για τα όπλα στη βουλή

Ο Δημαράς για τα όπλα στη βουλή 

 

Την θέση, ότι θα πρέπει με νόμο να απαγορεύεται η οπλοφορία των βουλευτών και ειδικά μέσα στο κοινοβούλιο, διατύπωσε σήμερα από τα Χανιά ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς.

Ο κ. Δημαράς, που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κρήτη, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για την οπλοφορία των βουλευτών, είπε ότι ο βουλευτής δεν χρειάζεται όπλο, καθώς όπλο του, θα πρέπει να είναι τα επιχειρήματά του, η σχέση του με την κοινωνία, η εντιμότητά του και η στάση ζωής του.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στο δημαρχείο Χανίων, ο κ. Δημαράς άσκησε κριτική στην ακολουθούμενη σήμερα πολιτική, εξέφρασε τη βεβαιότητα για την έλευση 4ου μνημονίου, ενώ, μεταξύ άλλων, υποστήριξε, ότι «η κυβέρνηση λειτουργεί ολιγαρχικά και έχει καταργήσει τη δημοκρατία».

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, με τον οποίο συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν τον δήμο αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν κατά και την εφαρμογή του Καλλικράτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος Χανίων, ενημέρωσε τον κ. Δημαρά, για μια σειρά από θέματα που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ συζητήθηκαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Χανίων, με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην οικονομική λειτουργία όλων των δήμων της χώρας, εξαιτίας της υποχρηματοδότησης των Ο.Τ.Α.

Όπως τόνισε ο κ. Σκουλάκης, «παρά το δυσμενές περιβάλλον, που καθορίζεται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και τις περικοπές πόρων, που έχουμε υποστεί, η δημοτική αρχή Χανίων, με μια συγκεκριμένη φιλοσοφία, με γνώμονα την ορθολογική διαχείριση των οικονομικών, την ενίσχυση των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, και την χρηματοδότηση μιας σειράς αναγκαίων τεχνικών έργων, για όλες τις περιοχές του δήμου, παραμένει ένας οικονομικά υγιής και βιώσιμος δήμος».

Το απόγευμα ο κ. Δημαράς παρέστη σε εκδήλωση για την 72η επέτειο της Μάχης της Κρήτης ενώ αύριο το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, θα πραγματοποιηθεί η προσυνεδριακή εκδήλωση του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών με θέμα: «Τουριστική Ανάπτυξη-Κρήτη-Ελλάδα».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ