Η Χ.Α κατά Δραγασάκη,Πάντζα,Κανελλοπούλου

Η Χ.Α κατά Δραγασάκη,Πάντζα,Κανελλοπούλου

 

Αναφορά κατά του αντιπροέδρου της Βουλής Ιωάννη Δραγασάκη και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάντζα και Μαρίας Κανελλοπούλου κατέθεσε η Χρυσή Αυγή, ζητώντας από τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη να τους καλέσει σε απολογία με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην αίθουσα της Ολομέλειας την Παρασκευή.

 

” Να αποβληθεί ο θίασος του Σύριζα”, επισημαίνει η Χρυσή Αυγή, τονίζοντας ότι την περασμένη Παρασκευή “είχαμε μία στημένη ερώτηση «σούπα» ενός αριστερού κομματάρχη (Mr Αλέξης Τσίπρας) προς έναν δοτό αριστερό υπουργό (Ρουπακιώτης) σχετικά με τον «αντιρατσιστικό» νόμο”. “Όταν θέλησε ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος να απαντήσει στα μύρια όσα είπαν εναντίον της Χρυσής Αυγής, ο προεδρεύων Δραγασάκης του αφαίρεσε τον λόγο και παρανόμως κάλεσε τον φρούραρχο της Βουλής. Γίναμε μάρτυρες σκηνών απείρου κάλλους. Οι υβριστές της Ελληνικής Αστυνομίας, αυτοί οι ίδιοι βουλευτές που μαζί με τους αναρχικούς αριστεριστές φωνάζουν το σύνθημα: «Μπάτσοι – γουρούνια – δολοφόνοι», αυτοί οι ίδιοι να χειροκροτούν την πρόσκληση του Δραγασάκη προς τον φρούραρχο. Ο φρούραρχος βεβαίως δεν ήρθε και ούτε ποτέ θα ερχόταν, γιατί κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το ίδιο το Σύνταγμα”, σημειώνει η Χρυσή Αυγή και προσθέτει:

 

“Ο κ. Δραγασάκης απέδειξε ότι όχι μόνο εμπαθής είναι, αλλά και άσχετος με τα κοινοβουλευτικά, αφού δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτήν την σχεδιασμένη προβοκάτσια της αριστεράς. Σαν αμετανόητος μπολσεβίκος έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο και φαντασιώθηκε ότι ήταν ένας κομισάριος της Τασκένδης επί σταλινικής τρομοκρατίας. Εντελώς αντιθεσμικά είδαμε γηραιά υπάλληλο της Βουλής (γνωστό κομματόσκυλο του ΚΚΕ) να εξηγεί τον κανονισμό στον ίδιο τον προεδρεύοντα. Ο Δραγασάκης δεν πήρε καμία θέση όσον αφορά την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά των συντρόφων του στο σύνολό τους, αλλά και των βουλευτών Κανελλοπούλου, Πάντζα και Κοντονή που εκραύγαζαν “Χάιλ Χίτλερ”.

 

Η Χρυσή Αυγή, τηρώντας το Σύνταγμα, τους νόμους του κράτους και τον κανονισμό της Βουλής και με αίσθημα ευθύνης έναντι του Ελληνικού Λαού καλεί τον πρόεδρο του ελληνικού Κοινοβούλιο με αναφορά που κατέθεσε σήμερα να πάρει θέση για αυτήν τη θλιβερή, αντισυνταγματική και παράνομη συμπεριφορά του αντιπροέδρου της Βουλής Δραγασάκη και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον να εφαρμόσει τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό. Οιαδήποτε αδράνεια και συγκάλυψη της παράνομης συμπεριφοράς Δραγασάκη θα είναι ακόμα μία αποκάλυψη εκ μέρους των κυβερνώντων για το τι εννοούν όταν λένε “Συνταγματικό τόξο”. Κάθε μέρα που περνάει αποκαλύπτονται στα μάτια του Ελληνικού Λαού”.

 

 

 

Ακολουθεί η αναφορά της Χρυσής Αυγής

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ