ΣΥΡΙΖΑ:Τώρα το λόγο έχουν τα μέλη

ΣΥΡΙΖΑ:Τώρα το λόγο έχουν τα μέλη

 

Oλοκλήρωσε το απόγευμα τις εργασίες της η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με την έγκριση των Θέσεων (16 λευκά) και πλέον, το κείμενο αυτό αποτελεί βάση για συζήτηση που θα εξελιχθεί μέχρι το συνέδριο του κόμματος που θα γίνει από 10-14 Ιουλίου.

Στο τραπέζι του προσυνεδριακού διαλόγου βρίσκονται και οι «Θέσεις» της Αριστερής Πλατφόρμας η οποία έχει εκφράζει την διαφωνία της με την διάλυση των συνιστωσών, θέμα που επίσης θα αποφασίσει τελικά το συνέδριο.

Η Κεντρική Επιτροπή επιβεβαίωσε ότι οι εγγραφές νέων μελών θα γίνουν μέχρι τις 10 Ιουνίου. Εγγραφές θα μπορούν να γίνουν και αργότερα αλλά όσοι εγγραφούν μετά τις 10 Ιουνίου δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου.

Με βάση το μέτρο 1:10 οι σύνεδροι θα ανέλθουν γύρω στις 3000. Αν όμως υπάρξει ρεύμα νέων εγγραφών είναι πιθανόν ο αριθμός αυτός να αυξηθεί.

“Κατά τη διήμερη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υπήρξε η δυνατότητα της διατύπωσης όλων των απόψεων οι οποίες και εκτέθηκαν”, αναφέρουν κύκλοι της Κουμουνδούρου σχολιάζοντας την ολοκλήρωση της συνεδρίασης.

“Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και ισότιμες μπροστά στο συνέδριο του κόμματός μας. Συλλογικά και κατά απόλυτα δημοκρατικό τρόπο αποφασίσαμε για το πλαίσιο των προσυνεδριακών μας διαδικασιών. Τώρα το λόγο έχουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ”, επισημαίνουν οι ίδιοι κύκλοι.

 

 

Διαβάστε επίσης

Ραντεβού στο Συνέδριο για τις κρίσιμες αποφάσεις

 

Nέα παρέμβαση Γλέζου

 

  

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ