Τα ραντεβού που κανονίζει η Ιπποκράτους

Τα ραντεβού που κανονίζει η Ιπποκράτους

 

Σειρά παρεμβάσεων , κυρίως για κοινωνικά και οικονομικά θέματα, έχει προγραμματίσει το ΠΑΣΟΚ την εβδομάδα που έρχεται.

Την Τρίτη, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί  με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Ελευθέριο Παπαγεωργόπουλο, προκειμένου να συζητηθούν οι απαραίτητες πρωτοβουλίες που αφορούν στην εξυπηρέτηση των πολιτών και την εξόφληση των οφειλών του οργανισμού προς τρίτους.

 

Παράλληλα, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του ΠΑΣΟΚ για κοινωνικά θέματα, την Τετάρτη θα υπάρξει συνάντηση με την ΚΕΔΕ, για την επιτάχυνση υλοποίησης του προγράμματος της κοινωφελούς εργασίας, ενώ προγραμματίζεται  συνάντηση με το νέο Διοικητή του ΟΑΕΔ Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

 

Αναφορικά με τον ενιαίο φόρος ακινήτων , στην Ιπποκράτους τονίζουν ότι θα συνεχιστεί η επεξεργασία των προϋποθέσεων για την εφαρμογή ενός δίκαιου και προοδευτικού συστήματος με αφορολογητο που θα διευκολύνει τους οικονομικά ασθενέστερους.

 

Σε ότι αφορά τις φορολογικές δηλώσεις , ο  εισηγητής του ΚΤΕ Οικονομικών Φ. Σαχινίδης επικοινώνησε με τον αρμόδιο Γ.Γ  κ. Θεοχάρη για την καθυστέρηση λειτουργίας του συστήματος υποβολής ηλεκτρονικών δηλώσεων και τον προέτρεψε για τη λήψη όλων των αναγκαίων  μέτρων για την  έγκαιρη λειτουργία του συστήματος  καθώς πέραν των άλλων η καθυστέρηση υποβολής των δηλώσεων δημιουργεί προβλήματα σε φορολογούμενους οι οποίοι είναι δικαιούχοι κοινωνικών επιδομάτων.

 

Την ίδια στιγμή, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με  τον Υπουργό Παιδείας με αντικείμενο τη συζήτηση βελτιώσεων του ΠΔ για τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών, καθώς και με τον Υπουργό Επικρατείας και τη Διοίκηση της ΕΡΤ για τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι εργαζόμενοι, αλλά και τη γενικότερη λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

 

Την Τετάρτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι στη Λειψία προκειμένου να συμμετάσχει στη συνάντηση της Progressive Alliance ( με συμμετοχή – ομιλία σε στρογγυλό τραπέζι), αλλά και σε συνάντηση των επικεφαλής των σοσιαλιστικών κομμάτων.

Παράλληλα θα παρευρεθεί στις  επετειακές  εκδηλώσεις του SPD στο περιθώριο των οποίων θα έχει διμερείς συναντήσεις με σοσιαλιστές ηγέτες.

 Στο τέλος της εβδομάδας προγραμματίζεται , σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, συνεδρίαση της ΚΠΕ του κινήματος τόσο για τις γενικότερες πολιτικές και ευρωπαικές εξελίξεις όσο και για την εκλογή αποκεντρωμένων οργάνων και την οργάνωση των τομέων του κινήματος .

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ