Παπαδημούλης: Η κυβέρνηση Σαμαρά ενοχλήθηκε

Παπαδημούλης: Η κυβέρνηση Σαμαρά ενοχλήθηκε

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για τον δίαυλο επικοινωνίας που άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον ΣΕΒ.

«Αυτό το πρωτοσέλιδο αποτυπώνει έναν μονιμότερο «έρωτα» της ιδιοκτησίας και της διεύθυνσης των «Νέων», με τον κ. Σαμαρά και δείχνει μια ενόχληση της κυβέρνησης Σαμαρά που διαφεντεύτηκε χθες από το Μαξίμου σε όλο το κυβερνητικό ρεπορτάζ, γιατί εγκαινιάστηκε με θεσμικό τρόπο, ο διάλογος ανάμεσα στον ΣΕΒ με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης», ήταν αρχικά το σχόλιο του Δημήτρη Παπαδημούλη, για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα» που έκανε λόγο για «ξαφνικό έρωτα», του Αλ. Τσίπρα με τους Βιομήχανους.

«Δεν πήγαμε να κάνουμε φιοριτούρες. Ακούσαμε τον ΣΕΒ να λέει τα δικά του και είπαμε τις δικές μας απόψεις χωρίς περιστροφές», συμπλήρωσε ο κ. Παπαδημούλης.

«Ο κ. Σαμαράς πριν μόλις δύο χρόνια, χαρακτήριζε την απαγόρευση μιας συγκέντρωσης αγροτών στον προμαχώνα Σερρών, ως προσφυγή στις χουντικές μεθόδους. Πως μπορεί μια εκλεγμένη κυβέρνηση να τις χαρακτηρίσει κανείς για τις μεθόδους της όταν ο ίδιος χρησιμοποιεί για 3η φορά το όπλο της επιστράτευσης που είναι χουντικής μορφής και προδίδει έναν ολοφάνερο αυταρχισμό», ήταν το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλη, για την επιστράτευση των εκπαιδευτικών.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ