• Επισπεύδουν τις διαδικασίες

  7:28 πμ, Πέμπτη 16 Φεβ 2012 7:28 πμ, Πέμπτη 16 Φεβ 2012

  Θέμα επίσπευσης διαδικασιών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ προγραμματίζει να θέσει σήμερα στο Πολιτικό Συμβούλιο η πλευρά Βενιζέλου, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος παρουσιάζει την πολιτική του πλατφόρμα για την επόμενη μέρα και η Λούκα Κατσέλη παραχωρεί συνέντευξη τύπου.

  Οι ιδιαίτερα κρίσιμες εθνικές στιγμές, με τη χώρα να βαδίζει πάνω σε τεντωμένο σκοινί, μάλλον «φρενάρει» ακραίες εξελίξεις στο θέμα της επίσπευσης της αλλαγής του Γ. Παπανδρέου, ωστόσο όλοι αναμένουν τον τρόπο με τον οποίο θα το θέσει στο Πολιτικό Συμβούλιο η πλευρά Βενιζέλου. Στο Πολιτικό Συμβούλιο, επίσης, αναμένονται με ιδιαίτερη σημασία οι εισηγήσεις του Παντελή Οικονόμου για την αποτίμηση της κυβερνητικής διετίας του ΠΑΣΟΚ (θέμα που εκτιμάται ότι θα φθάσει στα άκρα το διχασμό της Ιπποκράτους για το επόμενο διάστημα) και του Πάρη Κουκουλόπουλου για τις προγραμματικές κατευθύνσεις του κόμματος.

  Πλατφόρμα - και τάση - Λοβέρδου

  Στις 12.30΄ το μεσημέρι, πάντως, ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε εκδήλωση του ΕΒΕΑ, αναμένεται να παρουσιάσει την πολιτική και ιδεολογική του πλατφόρμα για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ και της χώρας. Ο Α. Λοβέρδος θα επιμείνει στην ανάγκη μεταρρυθμιστικών - εκσυγχρονιστικών κινήσεων. Ενώ προγραμματίζει με την αλλαγή ηγεσίας να συγκροτήσει τάση εντός του κόμματος.

  Συνέντευξη Λούκας

  Τη δική της πλατφόρμα, όμως, θα παρουσιάσει και η Λούκα Κατσέλη, με συνέντευξη τύπου στις 2.30΄ το μεσημέρι.

  Ενδιαφέρον, πάντως, εμφανίζουν και οι παρουσίες τόσο στην εκδήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου, όσο και στη συνέντευξη της Λούκας Κατσέλη.

  Πηγή: Real.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα