ΑΝΕΛ:Συγκροτείται σε σώμα το Εθνικό Συμβούλιο

ΑΝΕΛ:Συγκροτείται σε σώμα το Εθνικό Συμβούλιο

 

Το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο προέκυψε από το συνέδριο του κόμματος θα συγκληθεί στις 9 Ιουνίου, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλέξει τα όργανα που προβλέπονται από το καταστατικό του κινήματος.

Το Εθνικό Συμβούλιο αποτελείται από 124 εκλεγμένα μέλη καθώς και τους βουλευτές και τους πρώην βουλευτές του κόμματος, καθώς και την πρόεδρο της νεολαίας αλλά και την Εκτελεστική Γραμματεία της νεολαίας.

Εν τω μεταξύ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες “επιτέθηκαν” εκ νέου στην κυβέρνηση με αφορμή την επιστράτευση των εκπαιδευτικών την οποία χαρακτήρισαν «ακραία αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική απόφαση, που δεν στηρίζεται σε καμιά εθνική ή διεθνή νομοθεσία».

Η αρμόδια τομεάρχης του κόμματος Σταυρούλα Ξουλίδου με δήλωσή της υποστήριξε ότι η επιστράτευση συνιστά απόδειξη «πως ο στόχος της κυβέρνησης δεν είναι, όπως διατείνεται, η ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων, αλλά η στέρηση και η απαγόρευση του δημοκρατικού δικαιώματος των εργαζομένων να διεκδικούν και να αγωνίζονται».

Προσέθεσε επίσης ότι η κυβέρνηση «προφανώς θέλει να απαγορεύσει με την απόφασή της και αυτή ακόμη τη συζήτηση για απεργία» και κατέληξε: «Ο αντιδημοκρατικός κατήφορος δεν έχει τέλος».

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ