Ο Χατζησωκράτης για τις απολύσεις στο δημόσιο

Ο Χατζησωκράτης για τις απολύσεις στο δημόσιο

 

«Οι 4.000 θα απολυθούν έως το τέλος του 2013 και θα είναι από τέσσερις δεξαμενές», τόνισε το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Χατζησωκράτης αναφορικά με τις απολύσεις στο δημόσιο.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζησωκράτη, «η πρώτη δεξαμενή θα είναι από όσους είναι πειθαρχικά διωκόμενοι, η δεύτερη από τις καταργήσεις μιας σειράς οργανισμών, που δεν ήταν και τόσο χρήσιμοι, τόσα χρόνια, η τρίτη από τον χώρο των συγχωνεύσεων, που θα γίνουν και άρα από εκεί θα υπάρχει ένα πεδίο υπαλλήλων, οι οποίοι θα περισσεύουν. Αυτοί είτε θα μπορέσουν να διοχετευτούν σε άλλους χώρους, είτε να τους δοθεί η δυνατότητα να προσυνταξιοδοτηθούν. Το ίδιο θα γίνει και από την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης».

Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ σε δηλώσεις του στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ επεσήμανε ότι «με τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν μέσα από τα οργανογράμματα και μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης, θα μπορέσουμε να δούμε και ποιοι θα πάνε στις θέσεις, που έπρεπε να πάνε. Κι έτσι, ο αριθμός των 4.000 θα μπορέσει να προσεγγιστεί σε κάθε περίπτωση».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ