Σταθάκης: Οι ιδιωτικοποιήσεις καταλήγουν επιζήμιες

Σταθάκης: Οι ιδιωτικοποιήσεις καταλήγουν επιζήμιες

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής Γιώργος Σταθάκης, μίλησε στον Real Fm και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι «οι ιδιωτικοποιήσεις έχουν ιδεολογικό και δογματικό χαρακτήρα».

«Έχουμε την πεποίθηση ότι οι ιδιωτικοποιήσεις έχουν ιδεολογικό και δογματικό χαρακτήρα και καταλήγουν επιζήμιες για το δημόσιο συμφέρον», τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, ενώ σχετικά με την γενικότερη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στις ενέργειες της κυβέρνησης σχολίασε:

«Νομίζω ότι θα ήμασταν έτοιμοι να αναγνωρίσουμε οτιδήποτε θετικό, εφόσον δεν εφαρμοζόταν κατά γράμμα το μνημόνιο. Έχω τη φοβία, ότι η κατά γράμμα εφαρμογή του μνημονίου έχει δημιουργήσει αυτή την κατάσταση εδώ και έναν χρόνο, όπου όλα τα νομοθετήματα εκπορεύονται από το μνημόνιο».

«Θεωρώ ότι η αντιπολίτευση πρέπει να είναι όσο πιο σαφής και συγκεκριμένη γίνεται σε οποιοδήποτε θέμα προκύπτει. Η κριτική πρέπει να είναι σαφής», τόνισε ακόμα ο κ. Σταθάκης, ενώ σε ερώτηση σχετική με τα «κόκκινα δάνεια» υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα ακολουθήσει την πεπατημένη. Από την αρχή, θέσαμε ότι η σταθεροποίηση του τραπεζικού συστήματος και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, πρέπει να συνδυαστεί με την αποκλιμάκωση των κόκκινων δανείων».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ