Ο Καπερνάρος για την αποκάλυψη της Real News

Ο Καπερνάρος για την αποκάλυψη της Real News

Για την άρνηση έκδοσης του έργου του Κωνσταντίνου Φωτιάδη από τη Βουλή, μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Κώστα Χαρδαβέλλα στη Real News, έκανε δήλωση ο Βασίλης Καπερνάρος.

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρει ότι «αισθάνομαι  την υποχρέωση να καταθέσω ερώτηση με την οποία ζητώ να γίνουν γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους το συγκεκριμένο βιβλίο παραμένει έως σήμερα στα συρτάρια των υπηρεσιών της βουλής».

Αναλυτικά:

«Μετά τις ανατριχιαστικές πτυχές που αποκαλύφθηκαν από το ρεπορτάζ του Κώστα Χαρδαβέλλα στην Real News του Μ. Σαββάτου, σχετικά με το έργο του καθηγητή Κωνσταντίνου Φωτιάδη για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, το οποίο δεν εκδόθηκε ποτέ από τη Βουλή, αισθάνομαι την υποχρέωση να καταθέσω ερώτηση με την οποία ζητώ να γίνουν γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους το συγκεκριμένο βιβλίο παραμένει έως σήμερα στα συρτάρια των υπηρεσιών της βουλής. Θεωρώ απαράδεκτο, η διάθεση έργων που αποτελούν προσφορά στη μνήμη και τη γνώση του Ελληνικού λαού να εμποδίζεται από… Έλληνες. Ποιές κρυφές σκοπιμότητες εξυπηρετούνται και λόγω ποιών πιέσεων προτιμούν να εκτίθενται σε πιθανά ποινικά αδικήματα και στην ηθική κατακραυγή, ενώ γνωρίζουν ότι, έναντι αυτών, δεν τους σώζει ούτε η υποτέλεια, ούτε η υποταγή, ούτε η δουλοπρέπεια». 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ