Κακλαμάνης: Δεν χρειαζόμαστε ανασχηματισμό

Κακλαμάνης: Δεν χρειαζόμαστε ανασχηματισμό

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε στον Real FM και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, για τις εκθέσεις του ΔΝΤ, για τις δηλώσεις του Γ. Στουρνάρα, για τον ανασχηματισμό αλλά και τον Δήμο της Αθήνας.

«Δεν χρειαζόμαστε ανασχηματισμό, χρειαζόμαστε σχηματισμό κυβέρνησης», ήταν το σχόλιο του Νικήτα Κακλαμάνη, ενώ σημείωσε ότι το ισοζύγιο του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, είναι θετικό.

Παράλληλα επισήμανε για μία ακόμη φορά ότι στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, θα πρέπει να είναι πολιτικό πρόσωπο.

Όσο για τις εκθέσεις του ΔΝΤ και την αισιοδοξία που επικρατεί τόνισε:

«Το τι λένε οι εκθέσεις του ΔΝΤ και άλλων διεθνών οίκων, δεν τις λαμβάνω ιδιαίτερα υπόψη μου, διότι σας υπενθυμίζω την πλήρη καταστροφολογία πάνω στην οποία στήθηκαν τα όποια και όσα μέτρα για να έρθουν τρία χρόνια μετά να μας πουν ότι έκαναν λάθος τη συνταγή, και τώρα γράφουν αυτά που γράφουν. Μακάρι η ευημερία των αριθμών να ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα, άλλα μέχρι στιγμής, αυτή η πραγματικότητα σε ότι αφορά την τσέπη του Έλληνα, δεν το έχουμε δει να υπάρχει».

Ο κ. Κακλαμάνης σχολίασε ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία για την υπομονή και την αντοχή που έχουν δείξει οι Έλληνες. Αρκεί ένα τυχαίο γεγονός η ένα μέτρο που δεν το περιμένεις για να δημιουργήσει την κοινωνική έκρηξη. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέει ο κ. Στουρνάρας αλλά, μην εφησυχαζόμαστε επειδή ο Έλληνας δεν μιλάει» και συμπληρώνει:

«Εγώ δεν νοιώθω τόσο ήσυχος για όλα αυτά που θέλει να μας καθησυχάσει ο κ. Στούρναρας. Μακάρι να έχει πέσει μέσα, μέχρι τώρα πάντως έχει πέσει έξω».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ