Στους Αγίους Τόπους ο Αναστασιάδης

Στους Αγίους Τόπους ο Αναστασιάδης

 

Την πεποίθηση ότι η Κύπρος, με σκληρή δουλειά, θα τα καταφέρει να ανακάμψει και να επιστρέψει στην οικονομική ευημερία, όπως και στο παρελθόν, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στο πασχαλινό του μήνυμα.

Ο κ. Αναστασιάδης, που εφέτος πέρασε το Πάσχα στους Αγίους Τόπους, διαβεβαίωσε επίσης ότι μια δίκαιη λύση του κυπριακού η οποία θα επανενώνει τον τόπο, το λαό και τους θεσμούς, παραμένει στις προτεραιότητές του.

Ο κ. Αναστασιάδης θα αρχίσει το απόγευμα τριήμερη επίσκεψη εργασίας στο Ισραήλ και θα έχει συνομιλίες με τον πρωθυπουργό της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, που χοροστάτησε τόσο τη λειτουργία της Ανάστασης όσο και στον Εσπερινό της Αγάπης το πρωί στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία, τόνισε στην Πασχαλινή Εγκύκλιό του ότι η χαρά από το μήνυμα της Ανάστασης δεν μπορεί να επισκιασθεί από την κατήφεια και τη θλίψη, που προκαλεί η οικονομική δυσπραγία και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι σύντομα και τον δικό μας Γολγοθά του Κυπριακού λαού θα ακολουθήσει η Ανάσταση.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ