Καμίνης:Από τη μπουνιά χτύπησε ένα κοριτσάκι

Καμίνης:Από τη μπουνιά χτύπησε ένα κοριτσάκι

 

«Η μπουνιά δεν χτύπησε εμένα αλλά ένα κοριτσάκι. Μίλησα με τον πατέρα και μου είπε ότι έχει έναν εμφανέστατο μώλωπα στο μέτωπο», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, αναφορικά με το επεισόδιο με το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή.

Ο Γιώργος Καμίνης περιέγραψε τη στιγμή που ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μπήκε στο χώρο στον οποίο βρισκόταν.

«Ο άνθρωπος αυτός κατόρθωσε και πέρασε απαρατήρητος στον χώρο που μοιράζαμε σε παιδιά απόρων οικογενειών λαμπάδες και δώρα και σήκωσε το χέρι του για να με χτυπήσει. Εκείνη τη στιγμή η φρουρά μου, κατόρθωσε και τον έπιασε και τελικά δεν χτύπησε εμένα, η μπουνιά χτύπησε ένα κοριτσάκι στο οποίο έδινα εκείνη τη στιγμή το δώρο του», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων και πρόσθεσε:

«Το μήνυμα που πρέπει να πάρει ο κόσμος είναι ότι η πόλη έχει μία δημοκρατικά εκλεγμένη δημοτική αρχή, επικεφαλής της οποίας είναι ένας δήμαρχος και είμαστε αποφασισμένοι να τηρήσουμε τη νομιμότητα».

Ερωτηθείς για το αν θα δώσει άδεια στη Χρυσή Αυγή για να αναλάβει παρόμοια πρωτοβουλία ο Γιώργος Καμίνης ξεκαθάρισε ότι η πλατεία Συντάγματος «δεν χρησιμοποιείται από κανέναν για συσσίτια και διανομές αγαθών», ενώ ανέφερε ότι «δεν θα τους δώσω την άδεια γιατί πιστεύω ότι υπάρχει συνταγματικό πρόβλημα. Συνιστά προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας σε δημόσιο χώρο να κάνεις διάκριση».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ